Våre kjerneaktiviteter

Innsikt & analyse

Skal du lykkes digitalt, må du forstå kundene dine. I dag setter forbrukerne digitale fotspor. Med de riktige analysene avdekker vi hvor trafikken kommer fra, hvem de er og hvilken type trafikk som skaper verdi for deg. Vi skaffer deg riktig innsikt – slik at du får et solid grunnlag å bygge videre på.

Strategi & rådgivning

I dagens komplekse medielandskap er veien til en solid strategi mer krevende enn noensinne. I en tid hvor de tradisjonelle kommunikasjonskanalene utfordres, og nye digitale muligheter vokser frem i takt med en endret forbrukeratferd, er det avgjørende og samarbeide med en partner og rådgiver som kjenner til mulighetene og vet å utnytte hele potensialet.

Merkevare & identitet

Det er viktig at markedet forstår hvem dere er og hva dere står for. Det er avgjørende at ditt firmas identitet og merkevare blir kommunisert til dine kunder gjennom de riktige kanalene. Sammen finner vi det rette kommunikasjons konseptet, språket og visuelle identiteten for ditt firma.

Kommunikasjon & Kundedialog

Relevans er nøkkelen til en effektiv kundedialog. Digitaliseringen har gitt oss tilgang til mer informasjon enn noen gang. Ved å bruke denne dataen riktig kan vi kommunisere relevant informasjonen til ditt marked, gjennom de rette kanalene.

Digital annonsering

Vi hjelper deg å treffe rett målgruppe på rett plass til rett tid med rett budskap. Vi tar utgangspunkt i din markedsstrategi, og velger de annonseplattformene som er best egnet til å nå dine mål.

Web design & utvikling

Hos Huldra Media designer og utvikler vi nettsider som blir implementert på WordPress plattformen. Vi bruker senior utviklere som sørger for at våre kunder får moderne og responsive nettsider, som de selv kan administrere gjennom et brukervennlig kontrollpanel.

Hvorfor velge oss

Kreativitet er mer enn å bare være annerledes

Huldra Media tilbyr digital kompetanse og prosjektledelse med spesialisering innenfor konverteringsoptimalisering, organisk og betalt trafikk fra Google og annonsering i sosiale medier. Med internasjonal erfaring og spisskompetanse innenfor disse feltene, skaper vi vekst for våre kunder gjennom timesbaserte konsulentoppdrag. 

Vår misjon

Vår misjon er å gi våre kunder skreddersydde løsninger som vil bidra til en bærekraftig vekst i fremtiden. 

Finn ut mer om våre prosjekt
Vår prosjekt workflow
illustration-webdev

Innsikt & analyse

Morbi a lectus rhoncus odio sollicitudin rhoncus dictum vel turpis. Curabitur luctus lobortis hendrerit.

illustration-webdev-2

Design og utvikling

Praesent sodales sollicitudin orci ac porta. Cras dapibus eros dictum, bibendum justo a, faucibus erat.

illustration-webdev-3

Strategi og rådgivning

Curabitur convallis sed dui a malesuada. Pellentesque  senectus et netus et fames ac turpis egestas.

Litt statistikk

98%

andel som har tilgang til internett hjemme (2017)

56 minutter

brukt på videomedier en gjennomsnittsdag

26%

av foretak har kjøpt digital annonsering

Prosjekter etter type
Strategi og rådgivning
Digital annonsering
Markedsrapporter
Søkemotoroptimalisering
Nettside utvikling

Noen av våre fornøyde kunder