Vår Visjon

Hos Huldra Media tror vi at verden ikke er skapet til fordel for oss, men at vi lager fordelene I denne verden.

Vår ambisjon er å være et velrenommert og høyt ettertraktet digital markedsførings byrå. Kjent for å skape skreddersydde løsninger som bidrar til synlighet og vekst for våre kunder.

Vi jobber hardt for å skape et samarbeidende partnerskap med vår kunder som er verdt og nevne i samtaler, og ikke bare i transaksjoner.

Teamet bak Huldra Media AS

Siri Sande

Daglig leder

Siri Sande Huldra Media

Siri har jobbet med markedsføring i en årrekke med hovedfokus på strategi, utføring og måling av digital kommunikasjon sosiale medier kampanjer, event- og konferansemarkedsføring og prosjektansvar for utvikling av nye nettsider. Siri har også bred erfaring med søkemotoroptimalisering, Google Ads kampanjer, samt kartlegging og optimalisering av kundereisen. Siri er brennende engasjert innenfor sitt fagfelt og er opptatt av å skap gode relasjoner til sine kunder og levere ikke bare resultater med også leveranseforståelse.

LinkedIn 90729732 siri@huldramedia.no

Guro Amalie Strand

Markedsansvarlig

Guro Amalie Strand Huldra Media

Guro har bred kunnskap innen markedsføring, både i tradisjonelle og digitale kanaler. Hun tror på å hele tiden forsøke å forbedre seg gjennom økt kunnskap og erfaring innefor det dynamiske landskapet digital markedsføring representerer . Ved å utvikle og implementere en fokusert markedsføringstilnærming, skaper hun effektive kampanjer innefor digitale kanaler som har en dirkete effekt både på bunnlinjen og din merkevare.

LinkedIn 90577792 guro@huldramedia.no
0
Sidevisninger
0
Kopper kaffe
0
Milepæler